Dobre! Celne podsumowanie wszystkich rozmów na temat enneatestówGrin_land pisze:test to taka psychozabawa. Z prawdziwym enneagramem ma tyle wspólnego co testy dla nastolatek "czy będziecie dobrą parą" z prawdziwym tworzeniem udanego związku.

Dobre! Celne podsumowanie wszystkich rozmów na temat enneatestówGrin_land pisze:test to taka psychozabawa. Z prawdziwym enneagramem ma tyle wspólnego co testy dla nastolatek "czy będziecie dobrą parą" z prawdziwym tworzeniem udanego związku.
Ja się tam nie zgadzam. Te testy na Enneagram, które robiłam są do tej pory najcelniejszym opisem mojej osoby, jaki spotkałam, przebijają każdy horoskop i pokrywają się z tym, co powiedział mi psycholog. Co wobec tego wg ciebie jest dość dobre ? Chętnie spróbuję jakiejś innej formytest to taka psychozabawa. Z prawdziwym enneagramem ma tyle wspólnego co testy dla nastolatek "czy będziecie dobrą parą" z prawdziwym tworzeniem udanego związku.
mirtille pisze:Ja się tam nie zgadzam. Te testy na Enneagram, które robiłam są do tej pory najcelniejszym opisem mojej osoby, jaki spotkałam, przebijają każdy horoskop i pokrywają się z tym, co powiedział mi psycholog. Co wobec tego wg ciebie jest dość dobre ? Chętnie spróbuję jakiejś innej formytest to taka psychozabawa. Z prawdziwym enneagramem ma tyle wspólnego co testy dla nastolatek "czy będziecie dobrą parą" z prawdziwym tworzeniem udanego związku.
Mam to samo.. są dni kiedy jestem całkiem jak trójka, kiedy zakładam którąś z kolei maskę, prę do przodu, nie patrząc specjalnie na boki i idę po swoje rywalizując o każdy centymetr sukcesu.. są dni, kiedy w bardzo szóstkowy sposób truchleję ze strachu i miotam się, kąsam, lub przepełniony wiarą głoszę słowa otuchy i prawdy.. są też dni, kiedy nie mam już ochoty być ani torpedą, ani czyjąś opoką i chcę tylko mieć święty spokój..*nadia* pisze:Mam taki problem, postanowiłam się podzielić, może ktoś będzie miał jakieś cenne wskazówki
nie wiem, którym jestem typem spośród trio 3-6-9
testem się nie sugeruję, bo na tyle długo analizuję opisy typów i czytam książki o enneagramie, że nie jest już on dla mnie wyznacznikiem.
waham się od dawna, ponieważ pasuje mi zarówno 3, jak i 6 oraz 9nie wiem, co przeważa i nie daje mi to spokoju..
jakieś pytania pomocnicze? plisss
Toż to ósemka by byłasila nieczysta pisze:jest wspaniała we wszystkim co robi