Zgadzam się z powyższym postem ^^
A tak co do miłości, uważam że trzeba tu powiedzieć to, bo denerwuje mnie gdy ktoś uważa inaczej:
Zdrowa dwójka NIE JEST dziwką. I NIE JEST niewierna. Jest BARDZO wierna, i BARDZO kochająca.
Osobiście jestem w stanie dla drugiej połówki zrobić prawie że wszystko.
Wkurza mnie, gdy ktoś uważa że dwójka jest łatwa i dupodajna. Może niezdrowa tak, ale to tak samo jak z innymi typami niezdrowymi. Każdy niezdrowy człowiek, jest w stanie pójść do łóżka byle z kim, nie tylko dwójka.
I osobiście, chciałabym by kochała mnie dwójka, która jest zdrowa. Bo prawda jest taka, że dwójki często zauroczą się, ale gdy się zakochują, to już na zabój

. Jedyne co się zgodzę to to, że:
Dwójkę trudno jest utrzymać przy sobie. Ale to tylko dlatego, bo dwójka chce byś starał się tak, jak ona się stara.
I dwójka jest bardzo zaborcza. Lubi być w centrum uwagi drugiej połówki, i nienawidzi gdy druga połówka za dużo spędza czasu ze swoimi koleżankami/kolegami (zależy od płci), i wcale nie muszą być ładniejsze, milsze, czy inteligentniejsze, ważne że po prostu są. Dwójki każdą osobę jaka choćby przytuli się do jej drugiej połówki, uważa za osobę trzecią w ich związku.
Ja też tak mam

. Ale uwaga: Dwójki są zaborcze z miłości, i zdrowe nie tylko chcą być kochane, ale też same kochają ;b