ale pewnie już je znasz, więc tak na wszelki wypadek daję linka.
W sumie też jak byłam 4 to myslałam sobie, ech jejku ile było tych nieprawdziwych 4, jakbym oglądała okazu w muzeum, jakąś rzeczywistośc która mnie nie dotyczy.

Dlaczego musisz, jeśli wolno spytać? o3oNinque pisze:Kurcze nigdzie nie mogę znaleźc wątku: podziel się smutkiem((
wiec podzielę się tu chociaz już pisałam o tym na czacie ale nadal przeżywam. Zostawiłam wodę na uczelni. :<<<<<
a tak bardzo nie lubię jej tachać a musze pic ponad 2 litry dziennie i musiałam iść do sklepu po nową i dziś już nie wyrobię normy wodnej i wg tak mi źle :<<<<<<<<<
Zbadaj mikroelementy, zwłaszcza magnez i witaminę D, oraz przebadaj sobie tarczycę. Inne hormony też warto sprawdzić. Często stany okołodepresyjne mają podłoże fizjologiczne, które da się wyleczyć stosunkowo łatwo, ale nikt ci tego nie powie u psychologa.Shavira pisze:Chyba mam jakieś początki depresji...
A ty (jako 4) jeszcze nie wrzuciłaś nagrania, by całemu światu ukazać swoje wnętrze?Ael pisze:Niech mi ktoś powspółczuje gastroskopii, noo. Wkładano mi dziś kamerę do żołądka (przez gardło), to nie jest fajne :p
Nie myślałaś o tym, żeby suplementować? Mi lekarz zalecił branie D3, zwłaszcza w pory roku kiedy nie ma zbyt wiele słońca.Ael pisze:U mnie brak witaminy D jest tak duży, że dosłownie odczuwam różnicę między dniami z rankami słonecznymi a niesłonecznymi - te drugie są zawsze gorsze. o.O